Edukacije II

Kada se rodi dijete, rodi se i roditelj. Niko vas nije učio niti pripremio za tu važnu ulogu. Danas se roditelji nalaze u raskoraku između starinskog i modernog stila vaspitanja i podizanja djece. Naše radionice imaju za cilj da smanje taj raskorak i da pronađete roditeljski stil koji vama i vašem djetetu najbolje odgovara.

Na radionicama možete naučiti kako se nositi sa stresom, kako ga ukloniti i kako imati kvalitetnu komunikaciju koja uvijek donosi dogovor i obostrano zadovoljstvo i vama i vašem djetetu.

Od roditelja se danas očekuju supermoći, da sve znaju, sve stižu i da je sve praćeno osmijehom i dobrim raspoloženjem. U današnje vrijeme i brz stil života, to djeluje kao nemoguća misija.

Naše radionice mogu značajno olakšati međusobno razumijevanje i komunikaciju, možete izgraditi povjerenje, podršku i samostalnost kod djece, tako da kroz svjesno roditeljstvo ispunite svoje vaspitne ciljeve i najvažniji zadatak koji imate – izvesti svoje dijete na pravi put da postane Čovjek.

Obavještenja o aktuelnim radionicama možete pratiti na našem blogu ili preko prijave na email. – ovde možda imati link za subscribe